Portada‎ > ‎Activitats‎ > ‎

Aster declarada Entitat d´utilitat pública

26 de nov. 2009, 9:09 publicada per Diego Rodríguez Peregrin   [ actualitzat el 17 de febr. 2015, 9:12 per Diego Rodríguez ]
Durante el franquismo era difícil obtener el permiso para formar una asociación. Entonces, en el Año del Señor de 1958 se tuvo que recurrir a la argucia de constituirse como delegación de Àster en Mataró, hasta que en 1978 se independizó.

Es por ello que nos causa una especial satisfacción transcribiros esta noticia.

Texte integre de l'intercanvi de correus

From: Cosmos Mataró
Sent: Wednesday, November 25, 2009 6:54 PM
To: Lluís Casamitjana
Subject: Re: Aster declarada Entittat d´utilitat pública


Benvolguts amics,

En nom de Cosmos, Grup d'Astronomia de Mataró, permeteu-me donar-vos l'enhorabona per aquest merescut reconeixement
després de tants anys dedicats a l'astronomia per part de la vostra entitat, i a la que com a delegació la nostra en va formar part
en els seus inicis, del que n'estem ben agraïts.

Salutacions cordials,

Esteve Cortés
President de Cosmos MataróFrom: Lluís Casamitjana
Sent: Wednesday, November 25, 2009 5:34 PM
To:
Subject: Aster declarada Entittat d´utilitat pública

Benvolguts/des socis i sòcies, amics i amigues;

Ens plau informar-vos que, a proposta de la Direcció General de Dret i d´Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, la Conselleria de Justícia amb el vistiplau de la Delegació d´Hisenda ha resolt reconèixer-nos com a entitat d´utilitat pública.

Aquest nomenament ha estat confirmat en la Resolució JUS/3230/2009, de 12 de novembre, publicada en el número 5511 del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya amb data de 23 de novembre d´enguany.

Aquesta nova figura jurídica atorgada a Aster és el major reconeixement oficial que es pot donar a una associació i, a la vegada, un reconeixement a la seva bona tasca desenvolupada al llarg dels darrers anys.

Esperem i desitgem que aquesta bona nova sigui un estímul i esperoni tots els que formem l´Agrupació a continuar treballant per fomentar i divulgar la ciència de l´Astronomia.

Finalment, volem agrair-vos a tots els socis i sòcies, amics i altres col·laboradors, l´ajut que ens heu donat, sense el qual hauria estat impossible aconseguir-ho.

Ben cordialment,


La Junta d´Aster

Barcelona, 25 de novembre del 2009


 

Comments