Portada‎ > ‎Activitats‎ > ‎

Concurs de cartells per al nostre 60 aniversari

16 de nov. 2017, 3:47 publicada per Diego Rodríguez   [ actualitzat el 18 de març 2019, 3:55 ]

La Junta del Grup d’astronomia Cosmos de Mataró convoca un concurs de cartells per seleccionar el disseny oficial de les noves samarretes de l’entitat per a celebrar el seu pròxim seixantè aniversari.

Aquest concurs es regirà per les següents:

BASES

 1. Podran participar en el concurs totes les persones que estiguin interessades, sense límit d’edat, de forma individual o col·lectiva.
 2. Els participants podran presentar un màxim de tres obres. Tots els treballs formaran part d’una única categoria i han de reunir les següents característiques: 
  • Ser originals e inèdits
  • No haver estat premiats en cap altre concurs, ni trobar-se pendent de veredicte en altre premi. 
 1. Les obres es realitzaran en format DIN-A3, vertical i a 2 colors màxim (sobre fons negre o blau fosc plans). Es presentaran sense la firma de l’autor, substituïda pel lema o títol, que es farà constar en el revers. S’ha d’adjuntar un sobre tancat amb el lema o títol a l’exterior i el nom, adreça i telèfon a l’interior. 
 2. El cartell haurà d’incorporar el text Grup d’Astronomia COSMOS de Mataró des de 1958.
 3. La temàtica del cartell ha de tenir imprescindiblement relació amb l’activitat que es realitza d’astronomia.
 4. El guanyador del concurs rebrà un premi en metàl·lic de 100 euros i la seva obra serà la que s’estamparà a les noves samarretes. 
 5. Els treballs es podran presentar directament a la seu del Grup d’Astronomia Cosmos de Mataró, carrer Bonaire, 26, àtic, trucant abans al telèfon 605520592. El termini de recepció expira el dia 7 de desembre de 2017. 
 6. El jurat podrà retirar del concurs aquelles obres que no s’ajustin a les bases o no tinguin un nivell mínim de qualitat.
 7. El jurat format per la Junta directiva del Grup d’Astronomia Cosmos de Mataró emetrà un veredicte el dia 14 de desembre de 2017 i aquest serà publicat a la web i a la pàgina de Facebook de Cosmos. 
 8. Tots els cartells seleccionats per participar al concurs seran exposats a la seu del Grup d’Astronomia.
 9. El cartell guanyador restarà en propietat del Grup d’Astronomia Cosmos de Mataró, a la que es cediran els drets d’explotació de la propietat intel·lectual. Els cartells no premiats romandran exposats fins al 31 de gener de 2018, moment a partir del qual podran ser recollits pels mateixos autors o per una persona autoritzada fins al 31 de març del 2018. Passat aquest termini, el grup d’astronomia podrà disposar lliurement dels treballs no recollits. 
 10. S’atorgarà un únic premi entre les obres seleccionades 
 11. El grup d’astronomia es reserva el dret de declarar el premi desert.
 12. La participació en aquesta convocatòria implica l’acceptació de les bases i del veredicte, que serà inapel·lable.
 13. Qualsevol aspecte no previst en aquestes bases serà resolt per la Junta.
Mataró, novembre de 2017

   PRORROGAT EL TERMINI DE RECEPCIÓ DE LES OBRES FINS A L'ONZE DE DESEMBRE DEL 2017!