Portada‎ > ‎Activitats‎ > ‎

Cosmos estrena Junta de govern

27 de des. 2016, 7:43 publicada per Diego Rodríguez   [ actualitzat el 28 de des. 2016, 23:56 ]
A la Assemblea de socis del 23 de desembre del 2016 es va escollir per unanimitat una nova junta per a dirigir l'entitat el proper bienni 2017-2018.

Repeteix Diego Rodríguez a la presidència, Dídac Sánchez a la secretaria, Josep Maria Villegas com a tresorer i Maria Àngels López, com a vocal.

A més, la nova junta es reforça per afrontar nous reptes afegint quatre noms que representen futur i l'experiència. A continuació, us oferim un petit resum dels seus perfils.Carles Paul, vicepresident.
Va ser tresorer de la nostra entitat. Actualment és professor titular al Tecnocampus de Mataró, director científic de Innovem, Innovació, Electrònica i Mobilitat S.L. i avaluador europeu a R+D+I dintre del programa Eurostars de EUREKA Secretariat.
Com a divulgador, presenta el programa radiofònic Viu el Cosmos! a Mataró Ràdio amb Maria Lluïsa Aranaz.
Ferran García, vocal.
Va presidir Cosmos. Actualment, és soci a una empresa de serveis informàtics a Mataró.
Libia Hernández, vocal.
Llicenciada en historia de l'art, és a més tècnic de laboratori.
Antoni Marzoa, vocal.
Graduat en Ciències Físiques per la Universitat de Barcelona i estudiant del Departament de Física Aplicada, a l'àrea d'Òptica i Fotònica. Membre de la Junta de la Societat Catalana de Física (filial de l'IEC).
A més desenvolupa activitats de divulgació científica en general i investigació en història de la ciència, com ara l'estudi dels telescopis Mailhat que van ser el més importants a Catalunya a principis del segle passat.


Els donem la benvinguda i els desitgem els millors èxits a les seves noves tasques.