Portada‎ > ‎Activitats‎ > ‎

Curs d’Iniciació a l’astronomia tardor 2011

6 de set. 2011, 6:06 publicada per Cosmos Grup d'Astronomia de Mataro   [ actualitzat el 17 de febr. 2015, 9:10 per Diego Rodríguez ]
Mataró, 24 de setembre del 2011. Encetem la tardor amb una proposta orientada a aquells que vulguin descobrir l'apassionant mon de l'astronomia mitjançant un curs d'iniciació que es porta a terme al nostre local social, composat per 4 sessions teòriques i pràctiques, els dissabtes dies 24 de setembre i 1, 8 i 15 d’octubre a partir de les 19 h, impartit amb el segell de qualitat del nostre company i expresident Ferran García.

Després de cada sessió explicativa amb abundants elements multimèdia, i quan ja sigui fosc, es farà una pràctica d’observació per mitjà dels nostres telescopis i binoculars, sempre i quan les condicions del cel ho permetin.

El preu del curs sencer és de 32 euros pels no associats, i gratuït pels que ho siguin. Si voleu participar-hi als nostres cursos, feu-nos arribar un missatge sol·licitant la vostra inscripció a cosmosmataro@gmail.com i ja ens posarem en contacte amb vosaltres per concretar més detalls.

Una bona oportunitat per apropar-se i gaudir del cel nocturn.

Podeu consultar les nostres properes activitats al nostre Calendari.
Comments