Portada‎ > ‎Activitats‎ > ‎

Inauguració del model del sistema solar a Sant Antoni de Vilamajor

19 de nov. 2021, 22:52 publicada per Diego Rodríguez   [ actualitzat el 21 de nov. 2021, 12:39 ]
Els profesors de l'Institut Vilamajor, Nadia Agudo, Mònica Sánchez, Aleix Benavent i Irene Fraile amb Carles Schnabel i Josep Pujol (segon i tercer per la esquerra), i Diego Rodríguez (seté).
Ferran García.

El model del sistema solar a escala que uneix Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor és iniciativa d'una professora de l'Institut Vilamajor, Mònica Sánchez Cuberes, a la qual diverses entitats astronòmiques han volgut fer costat a l'inauguració del 19 de novembre del 2021.

Per això, a aquest acte s'ha aplegat gent com ara Carles Schnabel, president de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell, de l'Observatori del Garraf i del Museu de Cìències Naturals de Granollers, Diego Rodríguez i Ferran García, de Cosmos Mataró, Josep Pujol, del Cercle d'Astronomia de la Tordera, i l'artista especialitzada en temes astronòmics Júlia Moreno amb el seu marit, Miguel Ángel.

A més, Ferran i Josep van oferir una observació pública amb els seus telescopis al nombrós grup de nois i noies, pares i curiosos que es van apropar a la gespa davant l'ajuntament de Sant Pere en terminar el recorregut inaugural. Tot plegat una proposta per apropar la ciència als nens portada a terme per la Mònica i la Irene que ha de merèixer la gratitud de tothom.

Bona feina, noies, i endavant amb la ciència!