Portada‎ > ‎Activitats‎ > ‎

International Observe the Moon Night 2021

5 d’oct. 2021, 23:58 publicada per Diego Rodríguez   [ actualitzat el 21 d’oct. 2021, 11:18 ]

International Observe the Moon Night
és una ocassió per reunir-se amb altres entusiastes de la Lluna i curiosos de tot el món. Tothom a la Terra està convidat a conèixer la ciència i l’exploració lunars, participar en observacions i honrar les connexions culturals i personals amb la Lluna. Enguany, Cosmos Mataró us ofereix participar des de la seva seu.

Aquesta iniciativa es produeix anualment al setembre o octubre, quan la Lluna és al voltant del quart creixent, una gran fase per a l'observació nocturna. A més, una Lluna del primer trimestre ofereix excel·lents oportunitats de visualització al llarg del terminador (la línia entre la nit i el dia), on les ombres milloren el paisatge de la Lluna.

Podeu unir-vos a International Observe the Moon Night des de qualsevol lloc. Assistiu o organitzeu un esdeveniment virtual o presencial o observeu la Lluna des de casa. Connecteu-vos amb altres entusiastes lunars!

Consulteu aquesta plana a www.cosmosmataro.org, a @cosmosmataro en Facebook i Twitter, @cosmosmataro_ en Instagram o bé trucant al +34 629751771 per més informació. Hi podeu consultar les nostres properes activitats al Calendari.

Fitxa d'activitat

Observació pública: International Observe the Moon Night
Ferran Luke García
Cosmos, grup d'astronomia de Mataró
Carrer Bonaire, 25 àtic - 08301 Mataró
Telèfon: +34 629751771
info@cosmosmataro.org
Dissabte, 16 d'octubre del 2021 a les 20:00 hores.

Activitat gratuïta. Aforament limitat. La activitat es pot cancel·lar sense previ avís degut al mal temps.