Portada‎ > ‎Activitats‎ > ‎

I Trobada d'Agrupacions Astronòmiques de Catalunya

7 de juny 2014, 4:25 publicada per Diego Rodríguez   [ actualitzat el 17 de febr. 2015, 8:37 ]

El proper 14 de juny tindrà lloc la primera Trobada d’Agrupacions Astronòmiques de Catalunya TAAC a Igualada, organitzada per l’Agrupació Astronòmica de l’Anoia, AstroAnoia, amb el recolzament del Grup Amateur de Meteorologia Espacial, GAME, i l’Observatori de Pujalt,que neix aquest 2014 amb la idea de fer xarxa entre les diferents agrupacions astronòmiques de Catalunya, trobar punts en comú i trobar un espai per compartir l’astronomia que cadascú fa a casa seva.

Durant la trobada hi haurà presentacions de les diferents agrupacions per tal d’explicar qui son i que fan. També hi haurà 6 xerrades o conferències, que faran alguns membres de les mateixes agrupacions assistents i altres que duran a terme investigadors de la Universitat de Barcelona i de l'Institut d'Estudis Espacials de Catalunya. Una d'aquestes xerrades la farà en Diego Rodríguez, vicepresident de Cosmos, acompanyat del seu gos Shiro que anirà equipat per l'ocasió.Aquesta trobada està adreçada especialment a les agrupacions astronòmiques de Catalunya, però també oberta a totes aquelles persones que els agrada l’astronomia sense formar part de cap agrupació i que vulguin conèixer  les diferents agrupacions que hi ha a Catalunya.

A la pàgina web de la TAAC hi podreu trobar com inscriure’s per assistir-hi. La inscripció és gratuïta, però necessària.
Comments