Portada‎ > ‎Activitats‎ > ‎

Les constelacions d'hivern

5 de febr. 2011, 14:45 publicada per Cosmos Grup d'Astronomia de Mataro   [ actualitzat el 17 de febr. 2015, 8:37 per Diego Rodríguez ]
Mataró, 5 de febrer del 2011. Cosmos Mataró ha tornat a obrir avui les seves portes per invitar a tots aquells que ho van desitjar a donar un cop d'ull a les meravelles del univers. En aquest cas, l'Esteve Cortés ens ha explicat, al llarg d'una presentació plena de interessants imatges i vídeos, una d'aquestes meravelles: les constel•lacions d'hivern.

Desprès, tot gaudint d'una nit força serena i sense lluna, els assistents han pogut fer servir un parell de telescopis de l'agrupació per observar de dos dels objectes mes característics i bonics del cel hivernal: La Nebulosa d'Orió, també anomenada M42 al catàleg de Messier, i Les Plèiades, sempre amb les explicacions d'en Ferrán García i Ramón Lázaro.

Podeu veure diversos moments d'a
questa activitat a la col•lecció de fotografies que il•lustren aquest article.

Tot plegat, una interessant oportunitat per apropar a la ciutadania aquest activitat tan a la vegada encisadora como desconeguda pel gran públic: l'observació del cel.

Per mes informació sobre les nostres activitats, consulteu el nostre calendari.


Comments