Portada‎ > ‎Activitats‎ > ‎

Millorem la nostra seu!

6 de març 2011, 5:59 publicada per Cosmos Grup d'Astronomia de Mataro   [ actualitzat el 17 de febr. 2015, 8:37 per Diego Rodríguez ]
Mataró, 6 de març del 2011. El proper onze de març comença la primera fase del projecte de remodelació de la nostra seu al carrer Bonaire de Mataró.

A aquesta primera fase, ampliem i posem al dia la sala d’actes i la secretaria. A més, el laboratori fotogràfic, que va caure en desús fa uns quants anys, es transformarà en un office amb els serveis mínims per fer que els observadors i acompanyants disposin d’unes comoditats mínimes. A una segona fase, es produirà la millora de les instal•lacions d’observació a les dues cúpules.  A l'imatge, un dels primers esbossos que es van proposar.

Malauradament, però, amb motiu d’aquestes obres es podrien produir alteracions a les activitats que s’havien programat, encara que tractarem que siguin mínims i s’anunciaran amb antelació.

Aquestes obres, que es realitzen sense cap aportació addicional dels socis, tenen com objectiu millorar el servei i fer la seva estància a la nostra seu mes agradable. Esperem que aquestes millores siguin del vostre gust i preguem disculpeu les molèsties que es puguin ocasionar.

Per mes informació, contacteu amb Cosmos Mataró.
Comments