Portada‎ > ‎Activitats‎ > ‎

Nou llibre d'Antonio Bernal

27 de gen. 2014, 1:48 publicada per Carles Paul Recarens   [ actualitzat el 17 de febr. 2015, 8:37 per Diego Rodríguez ]

L'Antonio va tenir la gentilessa d'oferir un
exemplar del seu libre a la nostra entitat.
El nostre amic i gran divulgador astronòmic Antonio Bernal ha publicat aquest passat mes de desembre el seu sisè llibre amb el títol «En los dominios del sol y las estrellas», de la editorial Albedo Fulldome. Es tracta d'una obra plena de curiositats i d'historia de la ciència explicats amb rigor encara que d'una forma molt entenedora i amena.

Us recordem que l'autor farà la xerrada Æquinoctium el proper 19 de març a la biblioteca Pompeu Fabra de Mataró sobre el pas per l'equinocci, on a mes firmarà exemplars d'aquest llibre als amics que ho desitgin.

Antonio Bernal González (Medellín, Colombia, 1947), ex-director del planetarium de Medellin i fundador de la Red de Astronomía de Colombia (RAC), es director de divulgació a l'observatori Fabra de Barcelona, i col·laborador habitual de la revista Astronomía.

Al 2009, l'Unió Astronòmica Internacional va anomenar l’asteroide 2005 AK amb el nom 198592 Antbernal a petició del seu descobridor, José Manteca, per la seva tasca de divulgació.