Portada‎ > ‎Activitats‎ > ‎

VII Mostra d'entitats del barri de Cerdanyola

19 d’oct. 2015, 2:17 publicada per Diego Rodríguez   [ actualitzat el 30 de set. 2016, 11:51 ]

Visita dels regidors de l 'ajuntament de Mataró.


Ramón Lázaro i familia.

Esteve (Mohammed) representant l'Associació Cultural Islàmica Annour.
El passat diumenge, 18 d'octubre, s'ha celebrat a la plaça Onze de Setembre de Mataró la VII Mostra d'entitats del barri de Cerdanyola, on Cosmos ha estat present amb el seu stand representada per Salvador Herraiz, Saturnino Martín i Diego Rodríguez, i rebent entre d'altres una delegació de l'ajuntament de Mataró encapçalada per Joaquim Fernàndez Oller (CiU), Primer tinent d'alcalde i Regidor delegat de Cultura i Participació Ciutadana, i de Miquel Àngel Vadell Torres (PSC-CP), Regidor delegat d'Educació i Treball.

També hem tingut la visita d'amics del Centre Cívic Espai Gatassa i del INS Josep Puig i Cadafalch, entitats on tenim programades un seguit d'activitats. A més, durant la mostra, s'ha parlat amb el representant de la Associació Cultural Islàmica Annour de Mataró sobre la possibilitat d'organitzar una conferencia conjunta amb el títol «Astronomía a Al Andalus», amb representants d'aquesta comunitat versats en la matèria.

Com sempre, especialment agraïda la presencia dels nostres socis i col·laboradors, com en Ramón Lázaro i família, a qui volem transmetre les nostres condolences per la recent desaparició del seu pare.


Fitxa d'activitat

VII Mostra d'entitats del barri de Cerdanyola
organitza
Ajuntament de Mataró
amb el suport de
Plaça Onze de Setembre, Mataró
Telèfon: 629751771
Diumenge, 19 d'octubre del 2015, de 09:30 a 13:30 hores.

Activitat gratuïta.