Noticies i activitats

Nova web 2023!


Fa anys que rebiem l'amenaça de Google per deixar de publicar la nostra web en el seu antic format. Finalment, el passat mes de febrer aquesta amenaça s'ha fet realitat.


Això vol dir que hem de donar pas a un nou disseny, i hem volgut aprofitar per fer quelcom més: Repensar la nostra web amb el talent de la nostra companya, l'Andrea!

Sessions fotogràfiques: Castell de Burriac i Tibidabo


Divendres, 5 i dissabte, 6 de maig


No és necessari un telescopi per gaudir de la lluna. Ni tan sols una càmera. Però si t'agrada la fotografia, vine amb nosaltres per descobrir els millors paisatges nocturns arreu Mataró. En aquestes dues propostes, fotografiarem el castell de Burniac i el Tibidabo amb la lluna plena com a fons! 

Conferència: Telescopi Newton imprès en 3D


Dissabte, 13 de maig


Les tecnologies d’impressió 3D  han guanyat molta popularitat en els darrers anys, des de la seva introducció en el mercat comercial amateur. En aquesta presentació, es mostra el resultat d’integrar en un projecte dos mons que a primera instància poden semblar completament diferenciats, però que comparteixen molts trets característics i que a més són completament compatibles: l’astronomia amateur i la impressió 3D.

Busques articles o notícies més antigues? Troba-ho tot al nostre cercador!