Activitat familiar: Constel·lacions virtuals a Can Boet 2018

Fecha de publicación: Feb 10, 2018 7:47:29 AM

Cosmos Mataró us convida un any més a aquesta activitat destinada a famílies amb nens i nenes de 5 a 12 anys per, de la mà d'Inés Dibarboure i del seu planetari inflable, observar el cel i conèixer les constel·lacions. A més, al jardí trobareu un telescopi per fer un cop d'ull al cel, sempre que la meteorologia ens ho permeti, mentre que a la sala d'actes us ensenyarem a muntar ulleres 3D de cartró i fer-les servir amb el vostre mòbil per a descobrir el mon de l'Astronomia Virtual! Hi podeu consultar les nostres properes activitats al Calendari.

¿Qué necesito para usar unas gafas VR?

Las actividades que requieren el uso de gafas y un télefono inteligente vendrán señaladas convenientemente. En general, sólo se necesita un teléfono Android o iPhone relativamente moderno para disponer de la capacidad para ejecutar aplicaciones VR que generar dos imagenes orientadas por los sensores del teléfono. La mayoría de los fabricados a partir del 2015 pueden hacerlo sin dificultades.

En todas las actividades se proporciona acceso WiFi gratuito para la descarga de las aplicaciones que se propongan.

Fitxa d'activitat

Activitat familiar: Constel·lacions virtuals a Can Boet 2018 Organitza Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró, Centre de Documentació del Parc del Montnegre i el Corredor, al marc del cicle d'activitats familiars a Can Boet cada quart diumenge de mes, excepte juliol, agost i desembre.

Amb el suport de

Cosmos, grup d'astronomia de Mataró

Blau, el planetari d'Inés Dibarboure

Can Boet Centre de patrimoni arqueològic i natural (CPAN)

Carrer de Francesc Layret, 75 Mataró

Diumenge, 25 de febrer del 2018 de 19:30 a 21:00 hores.

Activitat gratuïta. Places limitades amb inscripció prèvia al telèfon 93 741 29 30 de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Preu de les ulleres de Realitat Virtual, 6 euros. Existències limitades. Encomaneu-les al fer la vostra reserva.