Cosmos estrena Junta de govern

Fecha de publicación: Dec 27, 2016 3:43:34 PM

A la Assemblea de socis del 23 de desembre del 2016 es va escollir per unanimitat una nova junta per a dirigir l'entitat el proper bienni 2017-2018. Repeteix Diego Rodríguez a la presidència, Dídac Sánchez a la secretaria, Josep Maria Villegas com a tresorer i Maria Àngels López, com a vocal. A més, la nova junta es reforça per afrontar nous reptes afegint quatre noms que representen futur i l'experiència. A continuació, us oferim un petit resum dels seus perfils.

Carles Paul, vicepresident.

Va ser tresorer de la nostra entitat. Actualment és professor titular al Tecnocampus de Mataró, director científic de Innovem, Innovació, Electrònica i Mobilitat S.L. i avaluador europeu a R+D+I dintre del programa Eurostars de EUREKA Secretariat.

Com a divulgador, presenta el programa radiofònic Viu el Cosmos! a Mataró Ràdio amb Maria Lluïsa Aranaz.

Ferran García, vocal.

Va presidir Cosmos. Actualment, és soci a una empresa de serveis informàtics a Mataró.

Libia Hernández, vocal.

Llicenciada en historia de l'art, és a més tècnic de laboratori.

Antoni Marzoa, vocal.

Graduat en Ciències Físiques per la Universitat de Barcelona i estudiant del Departament de Física Aplicada, a l'àrea d'Òptica i Fotònica. Membre de la Junta de la Societat Catalana de Física (filial de l'IEC).

A més desenvolupa activitats de divulgació científica en general i investigació en història de la ciència, com ara l'estudi dels telescopis Mailhat que van ser el més importants a Catalunya a principis del segle passat.

Els donem la benvinguda i els desitgem els millors èxits a les seves noves tasques.