I Trobada d'Agrupacions Astronòmiques de Catalunya

Fecha de publicación: Jun 07, 2014 11:25:41 AM

El proper 14 de juny tindrà lloc la primera Trobada d’Agrupacions Astronòmiques de Catalunya TAAC a Igualada, organitzada per l’Agrupació Astronòmica de l’Anoia, AstroAnoia, amb el recolzament del Grup Amateur de Meteorologia Espacial, GAME, i l’Observatori de Pujalt,que neix aquest 2014 amb la idea de fer xarxa entre les diferents agrupacions astronòmiques de Catalunya, trobar punts en comú i trobar un espai per compartir l’astronomia que cadascú fa a casa seva.

Durant la trobada hi haurà presentacions de les diferents agrupacions per tal d’explicar qui son i que fan. També hi haurà 6 xerrades o conferències, que faran alguns membres de les mateixes agrupacions assistents i altres que duran a terme investigadors de la Universitat de Barcelona i de l'Institut d'Estudis Espacials de Catalunya. Una d'aquestes xerrades la farà en Diego Rodríguez, vicepresident de Cosmos, acompanyat del seu gos Shiro que anirà equipat per l'ocasió.

Aquesta trobada està adreçada especialment a les agrupacions astronòmiques de Catalunya, però també oberta a totes aquelles persones que els agrada l’astronomia sense formar part de cap agrupació i que vulguin conèixer  les diferents agrupacions que hi ha a Catalunya.

A la pàgina web de la TAAC hi podreu trobar com inscriure’s per assistir-hi. La inscripció és gratuïta, però necessària.