Les Santes 2019: Saturn i Júpiter juguen al tennis

Fecha de publicación: Jul 21, 2019 6:6:13 PM

Hi podeu consultar les nostres properes activitats al Calendari

Enguany, us convidem a visitar el nostre observatori per a fer un cop d'ull als gegants dels sistema solar, Saturn i Júpiter, l'un al costat de l'altre separats pel braç de la Via Làctia.

Les condicions de lluminositat del cel de la nostra ciutat no ens permetran veure a ull nu els detalls més delicats de la nostra pròpia galàxia i dels objectes que l'envolten, però farem el possible per arribar tan lluny como puguem. Així que no t'ho perdis i vine a gaudir amb nosaltres d'una observació gratuïta i oberta a tothom en ple centre de Mataró per gaudir de la teva Festa Major! 

Les Santes és la festa més important de Mataró, i ha evolucionat des del record religiós a les santes Semproniana i Juliana fins a convertir-se també en referent d'art i cultura popular. Cosmos Mataró hi participa anualment obrint les seves portes i portant els seus telescopis arreu de la ciutat per oferir una activitat que es coneix tradicionalment com el Cel de les Santes.

Fitxa d'activitat

Observació publica Les Santes 2019: Saturn i Júpiter juguen al tennis amb la Via Làctia com a xarxa

Cosmos, grup d'astronomia de Mataró

info@cosmosmataro.org

Amb el suport de la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró

Carrer Bonaire, 25 àtic - 08301 Mataró

Divendres, 26 de juliol del 2019 a partir de les 22:30 hores.

Activitat gratuïta.

Atenció

La activitat es pot cancel•lar o modificar sense previ avís degut al mal temps. Consulteu www.cosmosmataro.org, a @cosmosmataro en Facebook i Twitter, o trucant al +34 629751771 per més informació.