L'hora del conte: On ets, Andròmeda?

Fecha de publicación: Feb 02, 2016 2:1:38 PM

Podeu conèixer les nostres properes activitats al nostre calendari.

Porteu els vostres nens a gaudir d'aquesta activitat!

Dintre del seu programa d'activitats pels més petits, el divendres 12 de febrer Cosmos us convida a gaudir de nou amb l'Anna Almécija i el seu conte: «On ets Andròmeda?», aquesta vegada a la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró.

Aquesta activitat és oberta a tothom i comptarà amb una nodrida representació de nens del Centre Obert Municipal Pla d'en Boet amb qui col·laborem per primera vegada. 

Durant la xerrada es projectaran imatges, es faran activitats per als infants i en acabar l'autora dedicarà exemplars del seu conte.

Qui és l'autor?

Anna Almécija Casanova

Abogada especialista en diversos campos y Profesora Asociada de la UPC, colabora con el colectivo Cel fosc en la defensa contra la contaminación lumínica. Ha participado recientemente como ponente en el simposio organizado por el ICAB: "La contaminación lumínica en Cataluña. El nuevo Decreto de ordenación ambiental del alumbrado para la protección del medio nocturno" junto a Josep M. Ollé Martorell, Profesor de luminotecnia de la URV y Delegado del Comité Español de Iluminación (CEI) en Cataluña y Salvador J. Ribas Rubio, Director científico del Parc Astronòmic Montsec.

Es autora, junto a María José Sancho a cargo de las ilustraciones, del cuento infantil: On ets, Andròmeda sobre la contaminación lumínica, editado el 2015 por De Guàrdia Cat.

Fitxa d'activitat

L'hora del conte: On ets, Andròmeda?

Anna Almécija, autor

Cosmos, grup d'astronomia de Mataró

Biblioteca Pompeu Fabra, Plaça Occitània, s/n, Mataró

Telèfon: +34 629751771

Divendres, 12 de febrer del 2016, 18:00 hores

Activitat gratuïta.