Presentació del conte “On ets Andròmeda?”

Fecha de publicación: Oct 12, 2015 3:4:45 PM

Podeu conèixer les nostres properes activitats al nostre calendari.

Qui és l'autor?

Dintre del seu programa d'activitats pels més petits, el dissabte 31 d'octubre Cosmos us convida a la presentació del conte “On ets Andròmeda?” per la seva autora, l'advocada barcelonina Anna Almécija.

El conte tracta dels problem es amb la contaminació lumínica. L’Anna va proposar la idea i va redactar el text i la María José Sancho va il·lustrar-lo. Ambues son llicenciades en Dret i es dediquen a àmbits ben diferents dins el món de la justícia. A més tenen inquietuds pel que fa a la defensa del medi ambient, i van decidir crear aquest projecte altruista per fer difusió del greu problema de la contaminació lumínica que impedeix gaudir de les meravelles del cel nocturn: Les vendes del conte i dels materials didàctics serveixen per finançar les activitats que ofereixen, que són gratuïtes i obertes a tothom.

Durant la xerrada es projectaran imatges, es faran activitats per als infants i en acabar s’oferirà un petit refrigeri per als assistents. A més, l'autora dedicarà exemplars del seu conte.

Porteu els vostres nens a gaudir d'aquesta activitat amb nosaltres!

Anna Almécija Casanova

Abogada especialista en diversos campos y Profesora Asociada de la UPC, colabora con el colectivo Cel fosc en la defensa contra la contaminación lumínica. Ha participado recientemente como ponente en el simposio organizado por el ICAB: "La contaminación lumínica en Cataluña. El nuevo Decreto de ordenación ambiental del alumbrado para la protección del medio nocturno" junto a Josep M. Ollé Martorell, Profesor de luminotecnia de la URV y Delegado del Comité Español de Iluminación (CEI) en Cataluña y Salvador J. Ribas Rubio, Director científico del Parc Astronòmic Montsec.

Es autora, junto a María José Sancho a cargo de las ilustraciones, del cuento infantil: On ets, Andròmeda sobre la contaminación lumínica, editado el 2015 por De Guàrdia Cat.

Fitxa d'activitat

Presentació del conte: "On ets, Andròmeda?"

Anna Almécija

Cosmos, grup d'astronomia de Mataró

Carrer Bonaire, 25 àtic - 08301 Mataró

Telèfon: +34 629751771

Dissabte, 31 d'octubre del 2015, de 11:00 a 12:00 hores.

Activitat gratuïta. Aforament limitat.