Sopar de Germanor 2009

Fecha de publicación: Dec 13, 2009 11:27:46 AM

Ahir, dissabte 12 de desembre per la nit, va tenir lloc el tradicional sopar anual de socis de Cosmos i amics d'altres entitats i afeccionats a l'astronomia. 30 persones ens vam arreplegar al voltant de la taula, al restaurant l'Harmonia de Mataró, per gaudir del menjar, però sobre tot de la companyia.

A més d'alguns socis de Cosmos, antics i recents, vam comptar amb la presència d'en Xavier i Jordi de l'Agrupació de Calella, en Joan, l'Esther i en Pere d'Àster de Barcelona, i d'en Josep Lluís i el seu fill Arnau de l'Agrupació Josep Mª Esteve del Montsec. Malgrat que en Josep Lluís viu actualment a Madrid, va volgué desplaçar-se a Mataró per ser amb nosaltres, cosa que li agraïm molt.

En arribar el moment dels postres, vam tenir el plaer de nomenar Socis d'Honor de Cosmos en Manuel Llinàs i en Joaquim Rodríguez, en reconeixement per la seva fidelitat durant més de 50 anys a la nostra entitat, de la que ells en van ser fundadors, junt amb un grup d'altres persones.En Manuel i en Joaquim van ser sorpre sos amb aquest nomenament, del que no en sabien res, i varen pronunciar unes paraules d'agraïment, record i ànim a continuar amb les tasques que es duen a terme a Cosmos.

Seguidament vam brindar amb cava per la salut de tothom, per la de l'entitat de la que formem part i per que ens toqui la Loteria de Nadal, de la que en Ferran García es va encarregar de vendre'n unes darreres participaci

ons.

Bona sort a tothom i fins al proper any!