Sortida cutural i astronòmica a la Garrotxa

Fecha de publicación: Jun 02, 2014 8:53:9 PM

Els passats dies 1 al 4 de maig un grups de socis de Cosmos, familiars i altres persones convidades vam tenir la sort de poder gaudir d'una estada a la comarca de la Garrotxa. Allà vam poder fer diverses visites en diferents indrets interessants, entretinguts i divertits.

L'allotjament es va fer a la Finca La Coromina, a Falgars d'en Bas. Un lloc gairebé idíl·lic, amb vistes espectaculars i una tranquil·litat increïble.

Com no, vam poder fer observació nocturna durant dues nits seguides. El cel fou realment fantàstic.

També vam poder realitzar diverses visites de caire cultural: passejada amb Tricu-Tricu (http://tricutricu.com/) a la vall de Bianya, que incloïa unes visites a les esglésies de Santa Margarida i Sant Salvador; Caminada pel Centre Museístic del Parc del Croscat acompanyats per Beth Cobo de Sísmic (www.sismic.cat), que ens va fer de guia de manera molt didàctica i entenedora; visita a la Cooperativa La Fageda, on vam poder veure com es produeixen els coneguts iogurts La Fageda amb la seva particular filosofia d'empresa; Caminada per la ruta de les 3 colades a Sant Joan 

Les Fonts i visita a Castellfollit de la Roca; visites als santuaris del Far i de la Salut.

Així mateix vam poder gaudir la gastronomia en alguns establiments força recomanables per qualitat i preu: restaurant Self La Garrotxa (http://www.cuinavolcanica.cat/cat/restaurant_fitxa.asp?id_associat=25), al centre d'Olot, al restaurant La Fageda, al costat mateix de la Fageda d'en Jordà (http://lafagedarestaurant.jimdo.com) i al restaurant del Santuari de la Salut (http://www.santuarisdegirona.cat/pallerols/ca/index.asp).

Va estar una sortida inoblidable i gratificant.