Taller de Realitat Virtual: Benvinguts al Cosmos

Fecha de publicación: Sep 06, 2015 6:48:36 PM

Et presentem un innovador Taller d'Introducció a la Realitat Virtual immersiva, especialment focalitzat en continguts astronòmics. Després d'una breu introducció per conèixer en què consisteix la VR immersiva i les seves possibilitats, cada alumne disposarà d'un kit DIY que li permetrà crear, pas a pas, el seu propi dispositiu (ulleres tipus cardboard). Gràcies al kit i amb un telèfon mòbil smartphone els participants podran conèixer i provar diferents aplicacions (apps) disponibles, centrades en temes astronòmics i ambientades en l'espai. A més, gràcies a la demo que tenim especialment preparada per als assistents, sabran què se sent amb unes Oculus Rift, un dels dispositius de Realitat Virtual Immersiva més impactants, realitzant un viatge espacial per poder veure els diferents planetes del Sistema Solar com mai abans els heu vist. Qué farem?

Part I 

Part II

Qué necesites?

Sols porta un telèfon mòbil amb Android o iPhone amb certa potencia.

Quí son All VR Edu?

Cosmos us proposa una activitat divertida i educativa. Construeix les teves pròpies ulleres de Realitat Virtual i acompanya'ns en un fantàstic viatge immersiu pel Cosmos de la ma de All VR Edu. 

A més, podràs provar Oculus Rift, les ulleres VR immersiva més sofisticades que hi ha, i descobreix per què Facebook va pagar dos mil milions de dòlars per elles!

Alicia Cañellas

Pedagoga especialista en conceptualización y gestión de proyectos formativos y contenidos didácticos. Directora de aCanelma y co-fundadora de All VR Education

Jordi Martos

Experto en comunicación audiovisual y conceptualización digital (CGI, 3D, 2D, motion graphics e infografía). Director de PublicAudiovisual y co-fundador de All VR Education

Fitxa d'activitat

Taller de Realitat Virtual: Benvinguts al Cosmos

organitza

Cosmos, Grup d'Astronomia de Mataró

amb el suport de

All VR Edu

Carrer Bonaire, 25 àtic, Mataró

Telèfon: +34 629751771

Dissabte, 3 d'octubre del 2015 de 19:00 a 21:00 hores.

Preu: 10 euros, incloent-hi el material per construir les ulleres; 6 euros per a socis de Cosmos i entitats associades. Places limitades amb inscripció prèvia fins al dia abans de l'activitat mitjançant correu a info@cosmosmatro.org o telefonant al +34 629 751 771.