VII Mostra d'Entitats de Mataró

Fecha de publicación: Jun 02, 2018 7:26:29 AM

Consulteu el nostre calendari per conèixer properes activitats.

Hi haurà punts informatius, actuacions, exhibicions i tallers per a totes les edats. Durant tot el dia es realitzarà teatre inclusiu, balls de diverses procedències, exhibicions esportives, una desfilada de vestits tradicionals magrebins, a més de jocs i tallers gratuïts per a totes les edats. També es presentarà la nova versió del «Jo sóc com tu», la cançó de les Dissantes de Les Santes, que enguany signen els Mataró Rumba All Stars. A partir de les 18.30 h els membres de la Fundació el Maresme mostraran la nova coreografia per ballar el proper dissabte 21 de juliol a la flashmob.

Veniu a gaudir amb nosaltres

El dissabte, 2 de juny del 2018, i dins del marc de la VII Mostra d'entitats de Mataró, Cosmos serà present a la Plaça Santa Anna de 12:00 a 21:00 hores per donar a conèixer la nostra entitat.

Durant tota la jornada, una vuitantena d'entitats de Mataró provinents d'àmbits diversos (com el cultural, el social, l'esportiu, el sociosanitari...) donaran a conèixer els seus objectius als ciutadans. També mostraran les activitats que realitzen durant l'any i que fan de Mataró una ciutat viva i diversa.

Fitxa d'activitat

VII Mostra d'entitats de Mataró

organitza

Agència de Suport i Servei a les Entitats - Ajuntament de Mataró

amb del suport de

Cosmos, Grup d'Astronomia de Mataró

Plaça de Santa Anna, Mataró

Telèfon: +34 629751771

info@cosmosmataro.org

Dissabte, 2 de juny del 2018 de 12:00 a 21:00 hores

Activitat gratuïta.