VII Mostra d'entitats del barri de Cerdanyola

Fecha de publicación: Oct 19, 2015 9:17:11 AM

Com sempre, especialment agraïda la presencia dels nostres socis i col·laboradors, com en Ramón Lázaro i família, a qui volem transmetre les nostres condolences per la recent desaparició del seu pare.

El passat diumenge, 18 d'octubre, s'ha celebrat a la plaça Onze de Setembre de Mataró la VII Mostra d'entitats del barri de Cerdanyola, on Cosmos ha estat present amb el seu stand representada per Salvador Herraiz, Saturnino Martín i Diego Rodríguez, i rebent entre d'altres una delegació de l'ajuntament de Mataró encapçalada per Joaquim Fernàndez Oller (CiU), Primer tinent d'alcalde i Regidor delegat de Cultura i Participació Ciutadana, i de Miquel Àngel Vadell Torres (PSC-CP), Regidor delegat d'Educació i Treball.

També hem tingut la visita d'amics del Centre Cívic Espai Gatassa i del INS Josep Puig i Cadafalch, entitats on tenim programades un seguit d'activitats. A més, durant la mostra, s'ha parlat amb el representant de la Associació Cultural Islàmica Annour de Mataró sobre la possibilitat d'organitzar una conferencia conjunta amb el títol «Astronomía a Al Andalus», amb representants d'aquesta comunitat versats en la matèria.

Visita dels regidors de l 'ajuntament de Mataró.

Fitxa d'activitat

VII Mostra d'entitats del barri de Cerdanyola

organitza

Ajuntament de Mataró

amb el suport de

Cosmos, Grup d'Astronomia de Mataro

Plaça Onze de Setembre, Mataró

Telèfon: 629751771

Diumenge, 19 d'octubre del 2015, de 09:30 a 13:30 hores.

Activitat gratuïta.

Ramón Lázaro i familia.

Esteve (Mohammed) representant l'Associació Cultural Islàmica Annour.