Visita al Montsec

Fecha de publicación: Jan 03, 2016 10:44:21 AM

Hi podeu consultar les nostres properes activitats al Calendari.

A prop de casa tenim la sort de comptar amb un dels indrets amb un cel més net. Es tracta de la serra del Montsec, on podem trobar l'observatori del Montsec i, a uns dotze quilometres al sud, el Centre d'Observació de l'Univers, amb un excel·lent equipament i un espectacular planetari com no trobareu enlloc, tots dos gestionats pel Parc Astronòmic del Montset. A més, a uns pocs metres d'aquest darrer centre, l' Agrupació Astronòmica de Sabadell manté el seu recinte amb quasi sis mil metres quadrats dedicats a l'observació astronòmica per a aficionats. A més de 800 metres sobre el nivell del mar, la visió nocturna de la Via Làctia des de quasi be qualsevol indret de la serra sorprèn i meravella fins i tot als més exigents amants de l'astronomia.

Tots aquests equipaments fan d'aquest area una destinació natural per a la nostra entitat, i serà el objectiu de la sortida anual d'enguany. 

Si voleu rebre més informació o participar en l'organització de la sortida de Cosmos Mataró al Montsec 2016, escriviu a info@cosmosmataro.org.