Cosmos Mataró

Curs d'iniciació a l'astrofotografia Primavera 2023


Divendres 12, 19 i 26 de maig


Galàxies, nebuloses, cometes.


Deixa de meravellar-te amb les fotos dels altres i fes-ho amb les teves. Nosaltres posem l'equip i tu decideixes quina part de l'univers vols portar-te a casa. Sols necessites un mòbil! 

Sessió fotogràfica: Sortida de lluna a Granollers 

Dissabte, 3 de juny


S'apropa la lluna plena! No és necessari un telescopi per gaudir de la lluna. Ni tan sols una càmera. Però si t'agrada la fotografia, vine a descobrir els millors paisatges nocturns arreu Mataró. En aquesta proposta, fotografiarem un mirador d'una població propera amb la lluna plena com a fons.

Nit d'estels a Òrrius


Divendres, 9 de juny


Tornem a gaudir d'una nit en família plena d'estrelles (esperem!) a la costa interior del Maresme, en un indret tan especial i maco com el petit poble d'Òrrius, que ens torna a acollir.

Curso de astrofotografía de paisaje


Sábado, 17 y domingo, 18 de junio


Aprende a imaginar, planificar y captar fotografías de la Via Láctea, trazos de estrellas y meteoros. Saca provecho a tu cámara y aprende lo que necesitas para hacer astrofotografía de paisaje.


Les Santes 2023: Alba al Mar dels Núvols


Dimecres, 26 de juliol


Les Santes és la festa major de Mataró. Recordem les santes Semproniana i Juliana i celebrem la nostra cultura. Cosmos Mataró hi participa anualment obrint les seves portes per oferir una activitat que es coneix tradicionalment com el Cel de les Santes. Aquest any, la nostra convidada és la Lluna.