Aventatges i serveis

Cosmos Mataró ofereix un seguit de serveis exclusius als seus socis i sòcies:

Assessorament

Si teniu qualsevol dubte, només cal que ens escriviu a info@cosmosmataro.org amb la vostra consulta, i els nostres experts us respondran el més aviat possible.


 A més, Cosmos ofereix ara als seus socis un nou Servei d'assessorament en compres de material astronòmic, tant a nivell tècnic com de defensa dels vostres drets com consumidors. ¿Mai us heu sentit indefensos i desorientats davant un problema amb una garantia, un article defectuós o un paquet que arriba tard o mai? Cal afegir que els articles astronòmics es solen considerar "joguines cares", i la seva elecció i compra es de vegades una activitat de "risc". Des de Cosmos us podem ajudar, amb aquest servei que és independent de cap marca comercial i totalment gratuït.

Botiga

Com a socis i sòcies podreu fer ús de la Botiga virtual de l'entitat.

Descomptes i aventatges

El teu carnet de soci t'obre la porta a un seguit de descomptes i aventatges que podràs gaudir. Alguns d'aquests descomptes són: 15% de descompte per visitar "El Observatoriu" d'Astúries, descomptes en la reparació i manteniment d'equips astronòmics, en la suscripció a la revista "Astronomía", al sopar amb Estrelles de l'observatori Fabra, entre moltes altres més. Vols descobrir-les totes? Fes clic aquí

Observacions privades

Es realitzen sessions privades amb la parella o amb grup on, durant una hora, s'explica com funcionen els telescopis i com treballen els astrònoms, i on també podràs observar a través dels nostres telescopis.

Posa-li nom a una estrella

L'Unió Astronòmica Internacional és l'única institució que pot posar noms oficials a estrelles, planetes i cossos menors, encara que existeixen molts catàlegs emprats per astrònoms que els assignen tot tipus de referències adaptades al seu ús. De fet, ningú no pot prohibir posar-li noms a cap cosa al cel, com fan des de temps immemorials les diverses cultures que els hi donen els seus noms tradicionals. I més enllà del catàlegs científics, també existeixen serveis que mantenen llistes de noms d'estrelles proposades a canvi d'un preu. A Cosmos Mataró pensem que posar-li nom a una estrella es un dels regals més macos que es poden fer, encara que sols serveixi per recordar un esser estimat, i per això oferim aquest servei als nostres socis, incloent-hi el nostre assessorament per trobar junts l'estrella mes adient! Demana més informació a info@cosmosmataro.org.

Wi-fi

Fes servir el nostre servei de dades de banda ampla. Demana la teva contrasenya a info@cosmosmataro.org.