Debats a Cosmos: L'exploració de l'univers i la IA

Data de publicació, 21 de maig de 2024

Aprofitem l'obertura als socis dels primers divendres de mes per introduir una  activitat... sense por als núvols! A Debats a Cosmos, aquest mes parlarem de com la intel·ligència artificial pot canviar la manera en que la humanitat descobreix nous territoris. A més, projectarem un tros de Ikarie XB 1, la pel·lícula txeca antecessora de 2001: Una odissea de l'Espai. Sou tots convidats!

L'univers és molt gran. Potser, massa gran per a la brevetat de la vida humana i també per a les nostres capacitats. És moment de donar pas a una evolució molt més imponent que la que les revolucions industrials o científiques varen introduir a la nostra espècie?


A aquesta oportunitat, debatrem com la conquesta de l'espai pot dependre primer de la conquesta de la intel·ligència artificial. 


Per donar peu als diferents punts de vista, abans de començar el col·loqui projectarem un fragment de la pel·lícula del 1962, Ikarie XB 1.


Totes les opinions hi seran escoltades, fins i tot les de ChatGTP, Gemini o Claude, els darrers grans models de llenguatge de IA. Sou tots convidats. 


Vine i participa!



Imatge: Ikarie XB 1, 1962.

Fitxa d'activitat

Debats a Cosmos: L'exploració de l'univers i la IA

Diego Rodríguez

Cosmos, grup d'astronomia de Mataró

Carrer Bonaire, 25 àtic Mataró

info@cosmosmataro.org +34 629751771

Divendres, 7 de juny de 2024 a les 19 hores


Accés lliure. Aforament limitat.