Visita del CFA Can Marfà

Data de publicació, 14 de juny de 2024

Com a activitat de cloenda dels cursos al Centre de Formació de Persones Adultes de Can Marfà de Mataró, hem rebut la visita de dos grups d'alumnes a les nostres instal·lacions. Hem gaudit amb observacions de la Lluna, cúmuls, galàxies i nebuloses. Cosmos Mataró continua amb la seva tasca de divulgació de l'astronomia a la nostra ciutat amb l'àmbit docent a totes les franges d'edats.

Aquests dies hem rebut a alumnes i docents del Centre de Formació de Persones Adultes de Can Marfà de Mataró, i amb ells el nostre company Dídac Sánchez ha ofert un tastet d'astronomia amb la visualització en directe per pantalla de diversos objectes del cel profund.


A la primera sessió del dimecres 12 de juny no hi va haver sort amb els núvols i es va haver de cancel·lar. A la del dijous 13 de juny vàrem observar tot un seguit d'objectes molt llunyans que no són visibles a ull nu. 


A les fotografies podeu veure la Galàxia del Remolí, ubicada a 28 milions d'anys llum de distància,  i el Cúmul Globular de la Constel·lació d'Hèrcules a 23.000 anys llum de nosaltres.


Cosmos Mataró amb els centres de formació!