Sopar de germanor 2024

Data de publicació, 19 de juny de 2024

Els sopars de germanor que organitzem a Cosmos Mataró per segon any consecutiu tenen com a objectiu apropar les entitats del nostre entorn que es dediquen amb l'esforç dels seus voluntaris a la divulgació de l'astronomia. Són a més una magnífica oportunitat per trobar nous i vells amics! 

Continuem la tradició de trobar-nos amb entitats amigues i amants de l'astronomia. Per això, us proposem un sopar al Racó —la sala que es troba tot just a sota de la nostra seu del carrer Bonaire, 25— la nit del divendres 5 de juliol de 2024, amb un menú molt variat. Amenitzarem el sopar amb una petita xerrada, i en acabar farem una observació astronòmica des de les nostres instal·lacions, si els núvols ens deixen!


Aquest any donem la benvinguda per primer cop a AstroAlella, agrupació d'astronomia d'Alella, representada pel seu president, en Dani Rodríguez. A més, ens acompanyaran amics d'Aster, Sabadell, Tiana i altres entitats. 


Si us ve de gust, escriviu el vostre nom a la llista d'assistents al Sopar de germanor 2024 o poseu-vos en contacte amb nosaltres abans del dilluns 1 de juliol. Per fer-ho, ens podeu respondre a aquest correu, o bé trucar o posar un WhatsApp al +34 629751771 amb el nombre de comensals i peticions específiques (al·lèrgies, vegans, etc.). 


Us esperem!